MusicVideo: Kidd “Kysset Med Jamel”

Så har vi noget nyt fra en dansk artist, navnet er Kidd og jeg kender desværre ikke særlig meget til ham, men kan fortælle at det her shiit er originalt og er helt vild med budskabet, for som jeg skrev på min facebook profil tidligere idag “Held & lykke med at finde en kone i disse tider” (Generation Fucked-Up). Ham her bliver stor på kort tid – trust me.

Videoen er skudt/redigeret af homie Jamel Sundoo

Hør mere her: http://soundcloud.com/kiddone

Kidd “Mine Venner Snakker” EP ude nu!

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 2 mar, 2011

  Nyt Dansk Musik

  Hva siger i ?!

  Droz Daily Steezin http://fb.me/Guj8FgeS

 2. Pingback: Kidd – Original lyd « Jamel Sundoo 21 mar, 2011

  […] du er helt nu for Kidd så tjek også Kysset med Jamel eller Nogle af disse blogs COVER, drozdailysteezin, Specktors og mit enget indlæg “Kysset med en […]

 3. Pingback: MusicVideo: Kidd – Original Lyd | DrozDailySteezin.Dk 7 nov, 2011

  […] leder som en blind efter orginal lyd. Første gang vi hørte Kidd, var på det ekstrem seje nummer “Kysset Med Jamel”. Jeg synes han har en orginal lyd, og glæder mig til hans nye EP dropper den 31 Marts. Hør hans […]

HAVE SOMETHING TO SAY?