SteezinMusic+LivePerformance: Freddie Gibbs “Heads Of The Heads” (Feat. GLC) + “Ghetto/Live By The Game” @ Carson Daly

Så er Freddie Gibbs tilbage med et nyt track, og her har han fået Chi-Town’s GLC med på tracket. Sangen hedder “Heads Of The Heads” og er med på “Closed Sessions: ATX” som coveret også indikerer. Selve sangen blev indspillet et år siden, den bliver dog først lækket nu. Projekter har releasedate d. 15. marts. Udover det har Gangsta Gibbs også været forbi Carson Daly og optrådt med sine 2 sange “Ghetto” og “Live By The Game” fra hans “Str8 Killa No Filla” mixtape. Dope optræden, og man må sige at Gibbs har noget 2Pac i sig! Jeg glæder mig personligt til at høre mere fra den talentfulde herre fra Gary, Indiana. Hør “Heads Of The Heads” og se liveoptræden nedenfor, check it out!

Gangsta Gibbs x GLC x Closed Sessions: ATX x Gangsta Muzik
Som en lille bonus, har DDS også fundet en live optræden af sangen frem da Gangsta Gibbs og GLC optrådte i New York på BB King til et Ghostface Killah show. Check it out!

Se liveoptræden fra Carson Daly her.

2113215417
Uploaded by yardie4lifever2. – Explore international webcam videos.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?