Video: Kendrick Lamar – XXL Freshmen ’11 Freestyle

I og med at der er blevet offentliggjort en XXL Freshmen ’11 liste, er der selvfølgelig også blevet optaget eksklusive freestyles med hver enkelt rapper som har klaret sig igennem på dette års udgave. Da DDS er utrolig stor fan af Kendrick Lamar, har vi i dag valgt at dele en god omgang freestyle med alle jer, og vise et a-game fra den håbefulde rapper fra Compton. Selvom K-Dot ikke rigtigt har lavet noget musik med nogle af de andre freshmen, så lagde han ikke skjul på at han utroligt gerne kunne tænke sig at arbejde med Big K.R.I.T. og Yelawolf i fremtiden, da han virkeligt har beundring for deres musik og hvad de bringer på bordet. Bliver spændende at se hvad det kan blive til, da DDS sandeligt heller ikke har skjult deres beundring for de 2 artister. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?