Video: Pill Signed Til Maybach Music Group

Så er det blevet officielt! Den talentfulde “2010 XXL Freshman” fra Atlanta er blevet en del af Rick Ross’ nyligtstiftet pladeselskab Maybach Music Group også forkortet MMG. I dette videoklip fortæller Pill om sin glæde og hvad han forventer resultatet kommer til at være. Man kan kun glæde sig over denne nyhed, da Pill virkeligt har noget at byde på, og over beats fra bl.a. Lex Luger, J.U.S.T.I.C.E. League, The Runners, Cool & Dre & Scoop DeVille kan det kun bliver dope. Hvis man ikke rigtigt har hørt noget Pill, kan man tjekke “No Play” ud her som er et Lex Luger-produceret track. Se videoklippet nedenfor, check it out!

PILL – NEWEST MEMBER OF MAYBACH MUSIC GROUP from DRE FILMS / MAYBACH FILMS on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?