Video/Trailer: The Kendrick Lamar Experience: Documentary

Hvis man ikke skulle være klar over det, så er Kendrick Lamar på tourné i USA lige nu, og i den anledning har man valgt at lave en dokumentar der viser os billeder af Kendrick når han optræder, når han er bag i kuliserne med sine fans og med andre nævnværdige hip-hop navne som den populære rapper fra Compton nu har arbejdet med. Her kan man bl.a. se billeder af hans gode ven J. Cole, Big Sean, Dom Kennedy, DJ Quik, selveste Dr. Dre og selvfølgelig hans resten af Black Hippy medlemmerne Jay Rock, Ab-Soul og Schoolboy Q. K-Dot som han også bliver kaldt, har eksploderet som artist og fået utrolig meget anerkendelse på ingen tid. Her skal det siges at han bliver betragtet som en af dem der skal bringe hip-hop tilbage som vi kender det fra gamle dage sammen med navne som bl.a. J. Cole, Big K.R.I.T., Freddie Gibbs, Wiz Khalifa, Pill og Yelawolf. Der skal ikke den store hip-hop ekspert til at spå en stor fremtid for denne talentfulde herre. Rimeligt interessant klip, check it out!

“Dr. Dre, that nigga be nowhere but with his wife and in the gym!!” -DJ Quik
Bringo Hahahaha!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?