Fashion: Balmain Fall/Winter 2011 x A Bit About Kanye

Et godt eksempel på en dope kollektion, er Balmain’s nye Fall/Winter 2011 som er prop fyldt med expensive goods. Denne kollektion er jo en F/W og der er derfor mange store ting som lange coats og store jakker. 2011 har allerede budt på mange fede items fra diverse brands, men i sidste ende tror jeg det ender med at blive Balmain som bliver favoriten hos de kendte. Mange tror Balmain er blevet populært på grund af Kanye West, men sådan hænger det ikke helt sammen. Balmain er et rigtig specielt mærke, som kreere smukke, detaljeret blazers og en helveds masse andet & tit er det svært at finde de items Mr. West rocker, men det er der en speciel grund til.

Kanye har nemlig til de seneste store events rocket Balmain items fra kvindekollektionen,  Kvindekollektionen er designet af perfektionisten Christophe Decarnin som har haft kæmpe succes med hans designs både iblandt mænd og kvinder. Christophe Decarnin sans for at kunne designe eksklusive items er selvfølgelig faldet i god smag hos Kanye. Decarnin skal samtidig designe kostumer til Kanye’s turné for albummet My Beautiful Dark Twisted Fantasy & er også blevet bedt om at skræddersy Yeezy’s tøj.

Se flere billeder af Fall/Winter efter jumpet….

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?