LivePerformance: Lupe Fiasco “The Show Goes On” @ Late Night With Jimmy Fallon

Lupe Fiasco har ikke haft den bedste uge siden hans meget ventede album “Lasers” blev lækket på nettet. Chi-Town-rapperen har næsten kun modtaget negativ kritik, så meget at det har taget mentalt på den ellers meget ydmyg rapper. Rapperen vil nu også væk fra Atlantic Records, da han eftersigende er blevet tvunget til at indspille sange mod hans vilje, heriblandt “The Show Goes On” som overraskende nok er gået gold. Rapperen som jo er slået igennem for den originalitet som han bragt til hip-hop, har også været ude at sige at han havde selvmordstanker efter de mange kontroverser som har præget det nye album.

For ikke at snakke for meget om de negative aspekter i rapperens karriere lige nu, er det på tide at bringe noget positivt op. Lu var forbi Jimmy Fallon, og optråde netop med “The Show Goes On”. Med lidt hjælp fra The Roots, og et kor, gav Lupe en udmærket optræden til alle sine fans. Lad os håbe at alt kommer på plads i rapperens liv, så han kan blive ved med at give os kvalitetsmusik, og forhåbentligt bliver “Food & Liquor 2” meget bedre end det kontroversielle “Lasers”. Her er Lupe ihvertfald med “The Show Goes On” i “Late Night With Jimmy Fallon”, check it out!

 

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 6 mar, 2011

    "The Show Goes On" @ Jimmy Fallon

    Droz Daily Steezin http://fb.me/t6CVq2Km

HAVE SOMETHING TO SAY?