MusicVideo: Jay Rock “Get On Your Shit”

Så er Jay Rock ude med en visualisering til sangen “Get On Your Shit” fra hans “Black Friday” mixtape, og her tager han som mange af hans forrige videoer folk igennem hans hjemby Watts. Videoen er den tredje i rækken, efter både at have skudt en video til “Diary Of A Broke Nigga” og “No Joke”. Selve videoen er instrueret af Jordan Tower Films, som man nok kender fra worldstarhiphop.com, da størstedelen af deres instruerede musikvideoer kommer ud på deres side. Nyd videoen og glæd jer til at den rå Black Hippy-rapper smider sit debutalbum “Follow Me Home” på gaderne den 17. maj. Ved godt vi er lidt sent ude, men det er altid godt at lige at få set den, hvis man uheldigvis skulle have misset den. Check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?