MusicVideo: Prince Ea x Sha Stimuli “Effortless”

Rapperen Prince Ea fra St. Louis, er en rapper mange sikkert ikke engang har hørt om. Selvom rapperen har fået et fuldt scholarship i antropologi med et 4.0 GPA, så prøver han stadigvæk at følge sin drøm om at blive en anerkendt rapper. Forskellen på ham og mange andre er dog, at han er en såkaldt Youtube-rapper som har kreeret en buzz på Youtube og Myspace. Her har han bl.a. fået over 12 millioner views, for sine mange videoer som han har sat op. Det rygtes også at Prince Ea skulle have vundet “BET’s Cypha 2009” konkurrence om at deltage i BET Awards 2009, men diverse promotere frygtede at der ville bryde et slagsmål ud hvis han deltog som vinder, og derfor overrakte man prisen til 2’eren som var Crown Royyal.

I denne visualisering af “Effortless” har Prince Ea slået sig sammen med Brooklyn’s Sha Stimuli. Videoen er utrolig dope, og her er det værd at bemærke effekterne i videoen. Effekterne og animationerne er nemlig lavet af danske Hodja Berlev. Hvis man vil vide mere om Hodja kan man passende tilføje ham på Facebook eller følge ham på Twitter. Udover det har han også en Vimeo bruger, hvor man kan se noget videomateriale som Hodja har arbejdet med. Check it out!

Hodja Berlev

Facebook

Twitter

Vimeo

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?