Interview: Kesi x DDS

Mandag aften mødtes DDS spontant med en af Danmarks mest lovende rappere, nemlig Kesi. Her hang vi ud med vores homie, den populære grime artist og fik skudt et interview hvor vi blev klogere omkring Kesi som person men også som artist. Med sin utrolig energiske tilværelse gjorde han selvfølgelig også interviewet meget mere underholdende end det kunne have været. I interviewet snakker Kesi om alt fra B.O.C. til hvilke kvinder han kunne tænke sig at være sammen med. Klippet varer ca. 15 min, og er meget interessant hvis man støtter den nye bevægelse i dansk hip-hop. Check it out!

Videoen er skudt og redigeret af: Danijel Drux

Booking: BesBooking

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: Oliver Kesi 8 mar, 2011

  Tjek det nye KESI video interview med @DDSTEEZIN Grineren√

  http://drozdailysteezin.dk/?p=11385

 2. Pingback: DDSteezin 8 mar, 2011

  RT @KesiSlemDreng: Tjek det nye KESI video interview med @DDSTEEZIN Grineren√

  http://drozdailysteezin.dk/?p=11385

 3. Pingback: MusicVideo: Benny Jamz “It’s Benny” | DrozDailySteezin.Dk 9 mar, 2011

  […] siges at Jamz har produceret majoriteten af Kesi’s sange. Hvis man ikke har set DDS’s interview med Kesi, burde man også lige tjekke det ud, så man kan blive lidt klogere om Kesi, Benny Jamz og […]

HAVE SOMETHING TO SAY?