MusicVideo: L.E.P. Bogus Boys “Slow It Down” (Feat. Jeremih)

Så er L.E.P. Bogus Boys tilbage med en visualisering til singlen “Slow It Down” fra deres mixtape “Don’t Feed The Killaz Vol. 3.”. Videoen er en stor haffla fyldt med bizas, göts og brooze over det hele! Gruppen fra Chicago har haft en stor buzz i året 2010, og er med deres mixtape “Don’t Feed The Killaz Vol. 3.” blevet omtalt som en gruppe man skal holde øje med. Her har de bl.a. også fået et co-sign af selveste Drake. Her er de ihvertfald med videoen til “Slow It Down” med en anden Chi-Town artist Jeremih, check it out!

L.E.P Bogus Boys FT Jeremih “Slow It Down” from L.E.P Bogus Boys on Vimeo.

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Donni on 08/03/2011

    friskpresset champagne i filmen !>?!??#?

  2. Damian B on 08/03/2011

    Haha det er det, helt fresh! Fuld haff i filmen!

  3. Danijel Drux on 08/03/2011

    Friskpresset Red Bull med Jack D ?! :D

HAVE SOMETHING TO SAY?