MusicVideo+LP: The Kid Daytona “Take Aim” Feat. Freddie Gibbs & Alex (of The Kickdrums)) + “The Interlude LP”

The Kid Daytona er sikkert en som mange aldrig har hørt om, dog skal det siges at denne rapper har noget at byde på. Præsenteret og sponsoreret af LRG, kommer han her med en visualisering af sangen “Take Aim… Bang!” fra hans “The Interlude LP”. Som man også kan se gæster en anden lovende rapper Freddie Gibbs på sangen, og er derfor også med i videoen. Alex fra The Kickdrums synger med på omkvædet. Videoen samt sangen er utrolig dope, og har en typisk Westcoast-inspireret lyd. Udover det vil DDS også give folk mulighed for at høre mere til The Kid Daytona, så man kan hente hans “The Interlude LP” nedefor. Check it out!

The Kid Daytona – Take Aim from LRG on Vimeo.

Download HER

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?