MusicVideo: Benny Jamz “It’s Benny”

Så er der mere fra B.O.C., i går blev der smidt en visualisering af Benny Jamz nummeret “It’s Benny” ud på nettet. Videoen er som mange gange før skudt på Nørrebros gader af Jamel Sundoo, som bl.a. også har stået bag i Kidd’s “Kysset Med Jamel” dog redigeret af Jamz ham selv. Jamz som nok er den mest alsidige fra B.O.C., da han både kan rappe på engelsk, dansk, producere og lave grime, er helt klart også et navn man skal holde øje med på danske hip-hop scene. Mange er måske ikke klar over det her, men Jamz har faktisk lavet grime i lang tid, og er faktisk tilknyttet grimeartister i England, da hans mor er jamaicaner fra England. Her skal det også siges at Jamz har produceret majoriteten af Kesi’s sange. Hvis man ikke har set DDS’s interview med Kesi, burde man også lige tjekke det ud, så man kan blive lidt klogere omkring Kesi, Benny Jamz og resten af B.O.C. Her er Benny Jamz ihvertfald på sin grime ting med det hotte track “It’s Benny”, check it out!

B.O.C.

 

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 9 mar, 2011

    Benny Jamz str8 outta B.O.C

    Droz Daily Steezin http://fb.me/BjymNlPU

HAVE SOMETHING TO SAY?