SteezinMusic: Trademark Da Skydiver & Young Roddy “6 Tracks”

Hvis man ikke kender til Trademark Da Skydiver & Young Roddy, bør man vågne op og åbne øjnene op for de 2 herre. De 2 rappere som er fra Curren$y’s JETS camp, og er virkeligt nogle dope rappere der bringer noget på bordet. Jeg er personligt selv blevet stor fan af dem, da jeg hørte dem første gang på Curren$y’s “Pilot Talk”. De har dog siden også medvirket på “Pilot Talk 2” og udgivet nogle sange selv. Jeg elsker den lyd dem og Curren$y har, og hele deres JETS bevægelse. Hvis man ikke har hørt noget musik fra dem, kan man høre nogle af deres sange nedenfor, ellers kan man selvfølgelig købe eller downloade de 2 Curren$y albums “Pilot Talk” og “Pilot Talk 2”. Man kan selvfølgelig også tjekke deres blog ud, og holde sig opdateret der, hvis man kan lide hvad de laver. Check it out!

“JETS FOOL!”

Trademark Da Skydiver & Young Roddy- King Cake

Trademark Da Skydiver & Young Roddy – 6th Gear

Trademark Da Skydiver & Young Roddy – Nuthin’ Less

Trademark Da Skydiver & Young Roddy – Jet Threat

Trademark Da Skydiver & Young Roddy – What If

Trademark Da Skydiver & Young Roddy – Pilot Seats

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?