Video: Method Man Snakker 2Pac & The Notorious B.I.G.

Method Man som er en af de få artister som både har haft chancen for arbejde med både Bigge og 2Pac, fortæller i dette korte klip hvordan det hele blev en realitet, og hvordan det var at arbejde med de 2 legender. Her snakker han også om deres meget kontroversielle beef som de 2 rappere havde. Interessant klip, og høre en personlig holdning fra en rapper som har været beæret med at arbejde med 2 af de mest prominente navne i hip-hoppens historie. Check it out!

Meth on Biggie and Pac from Gasface on Vimeo.

Hvis man ikke har hørt de 2 sange som Meth har lavet med 2Pac og Biggie, kan man høre dem her. Det drejer sig om henholdsvis “The What” fra “Ready To Die” og “Got My Mind Made Up” fra “All Eyez On Me”.

The Notorious B.I.G. “The What” (Feat. Method Man)
Notorious B.I.G. x Method Man – The What

2Pac “Got My Mind Made Up” (Feat. Method Man, Redman, Daz Dillinger & Kurupt)
2PAC – Got My Mind Made Up

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Gasface: Mr. Meth aka. Clifford Smith « Créol Brothers 13 sep, 2013

    […] up to my man Damian B. for also shining some light on my niggah! ; […]

HAVE SOMETHING TO SAY?