MusicVideo: J. Cardim “Hood 2” (Feat. Sheek Louch, Sha Stimuli & Joe Budden)

Der er sikkert mange der ikke ved hvem J. Cardim er, men bag dette navn gemmer dig sig en utrolig dope producer, der bl.a. har produceret for navne som Akon, Ludacris, The LOX, Fat Joe, Joe Budden, Cassidy, Termanology, Gorilla Zoe, Saigon, Wale, Red Cafe og Talib Kweli. Dog holder han sig primært til undergrunden hvilket visualiseringen til “Hood 2” også er en god illustrering af. I videoen gæster LOX’s Sheek Louch, Brooklyn rapperen Sha Stimuli og Slaughterhouse-rapperen Joe Budden. Lige præcis Joe Budden, har også udviklet et godt musikalsk forhold til produceren og det har medført at J. Cardim har produceret hele 5 tracks på Joey’s seneste mixtape “Mood Muzik 4”. Selve “Hood 2” er fra Cardim’s mixtape “In The Crowd”, så hvis man kan lide den lyd som han bringer på borden burde man straks hente mixtapet. Her er han ihvertfald med videoen til “Hood 2”, check it out!

J. Cardim x Kraftig Hip-Hop x East Coast x Joey x Sha Stimuli x Sheek Louch

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?