SteezinMusic: Curren$y “Soundbombin'”

Så er Curren$y snart klar til at udgive noget nyt materiale, og man må sandeligt sige at rapperen fra New Orleans formår at få arbejdet! I går blev et nyt track ved navn “Soundbombin'” fra hans kommende LP “Muscle Car Chronicles” lækket på nettet, og det er endnu et hot track hvis man kan lide hele JETS lyden. I går fik man en lille introduktion til 2 af Curren$y’s JETS rappere nemlig Trademark Da Skydiver og Young Roddy. Jeg har personligt lyttet til Curren$y i lang tid nu, efter en af mine gode venner introducerede mig for ham og hans musik. Big ups til Soufian! Her er han ihvertfald med “Soundbombin'”, check it out!

Curren$y x Muscle Car Chronicles, March 15th x JETS x Jhuu-minister x New Orleans

Curren$y – Soundbombin

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?