SteezinMusic: Lil B “Base For Your Face” (Feat. Jean Grae & Phonte) (Prod. By 9th Wonder)

Normalt er jeg ikke den største Lil B fan, men dette track faldt jeg lige for. Sangen hedder “Base For Your Face” og gæster også Jean Grae og Phonte fra Little Brother. 9th Wonder har stået bag produktionen. Rapperen fra Berkely, som jo er en del af rapgruppen The Pack, har for alvor slået igennem som solo artist, og er bl.a. en af de 11 XXL Freshmen i år. Bliver spændende at se hvor langt han kommer, tror måske bare det er en god idé at han trækker sine bukser længere op så han ikke “snubler”! Check it out!

Lil B x The Pack x XXL Freshman ’11 x Jean Grae x Phonte x Little Brother x 9th Wonderful!

Lil B – Base For Your Face ft. Jean Grae & Phonte, prod 9th Wonder

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?