SteezinNews: Diddy Topper Forbes Hip-Hop Liste

I går afslørede Forbes de 5 rigeste hip-hop artister, og her skulle man tro at der nok ville være en hård kamp mellem Diddy og Jay-Z. Det viste sig dog at blive Diddy der satte sig på tronen. Diddy som har toppet listen 3 gange på 4 år nu, tjente 63 millioner dollars sidste år, hvilket giver ham en samlet formue må 475 millioner dollars. Utrolige numre. Her er det værd at nævne at hans tøjmærke Sean John og vodkaen Ciroc nok er en essentiel faktor for hans enorme formue. Tillykke til Diddy hvis man kan sige det, her er den komplette liste ihvertfald, check it out!

1. Diddy – 475 millioner dollars
2. Jay-Z – 450 millioner dollars
3. Dr. Dre – 125 millioner dollars
4. 50 Cent – 100 millioner dollars
5. Birdman – 100 million dollars

P.S. Jisty White, you got a long way to go son! :D

2 Readers Commented

Join discussion
  1. ANDY on 11/03/2011

    DIDDY GETTIN DIRTY MOONEY!!!!!!

  2. Damian B on 14/03/2011

    U Bet!

HAVE SOMETHING TO SAY?