Fashion: L.B.M. 1911 Fall/Winter 2011 Collection

Sidst vi så til L.B.M 1911 var det ikke bestemt positivt. Josh Peskowitz var skuffet over deres releases, han synes de havde lavet grimme coats og blazere som ikke ikke bruges til noget. Kun ideerne var fornuftige, derfor er de gamle tegninger og designs hevet frem igen og L.B.M er gået igang på arbejdet endnu engang. Jeg vil give jer læsere det første lille kig på L.B.M 1911 Fall/Winter 2011, som egenlig er et recreate af kollektionen. Designeren bag kollektionen, har været på de amerikanske gader for at samle en masse inspiration op. Som man kan se på billederne nedenfor, er det et super preppy look denne kollektion har fået. Man kan samligne de små detaljer, de fede boots og blazers med drengene fra ‘’Street Etiquette’’.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?