ArtistPage: Talib Kweli

 

“If skills sold, Truth be told, I’d probably be, lyricly, Talib Kweli” – Jay-Z Moment Of Clarity, The Black Album 2003.

QuickDrozFacts:
– Born in Brooklyn
– Is 50 Cent, Jay-Z, and many other’s favorite artist
– Har været aktiv rapper siden 1995, til nu.
– Er signet til Blacksmith/Warner Bros Records.
– Har bla. arbejdet med Busta Rhymes, Jay-Z, Kanye West, Madlib, J.Dilla, Just Blaze, Mos Def, Jean Grae, Strong Arm Steady, Xzibit, Rah Digga, Common

Black Star, Reflection Eternal, Train Of Thought. Quality. The Beautiful Struggle. Right About Now. Liberation (With Madlib), Eardrum. Reflection Eternal 2, og NU..? Gutter Rainbows. Den her mand, er en af de grunde til jeg virkelig blev forelsket i Hip Hop. Yea, i know i know: Real hiphop this, Real hiphop that, fuck waka flaka flame. I’m not here to start THAT debate, because in my honest opinion, segregation in the genre hurts it, more than it helps. Jeg er her til at guide jer. Vise jer. Virkelig nice musik, især fra denne mand. Lige siden starten af hans musik karriere er han blevet yderst anerkendt. Hvilken rapper vil ikke høre sin egen favorite rapper (Jay-Z) proklamere at han rent faktisk ser op til en når det kommer til hans Skills på Mic’en..? I mean. That’s better than sex. I’m serious. :D

Jeg vil vise jer, hvilke sange der fik mig til at købe 4 af hans album på CD!!!!!!! (YEA, I BOUGHT THEM :D)
So allow me. to take YOU. To a little trip down memory lane.

Læs meget mere efter jumpet

“1995 – 2004”

“This morning, I woke up, Feeling brand new I jumped up, Feeling my high’s, and my low’s, In my soul, and my goals, Just to stop smoking, and stop drinking, But I’ve been thinking – I’ve got my reasons

Den her sang. Produceret af Mr. West, før han “blew up”, og er muligvis et af de bedste beats jeg læææænge har hørt. Og selvom Yeezy har lavet nogle vidunder, især her på det sidste, er det by far, en af min favoriter. Jeg tror grunden til at jeg blev forelsket i den var pga. omkvædet er indbegrebet soulfull. Og sammentidigt blev det et monster hit i USA (Nr. 16, Rap Charts).

“Definition”, Black Star (Mos Def & Talib Kweli) Looooooooooooord, have mercy. Follow me now..! Hver gang jeg hører den her hopper jeg rundt i lejligheden som en abe. Helt seriøst, Mos Def & Talib Kweli ØDELÆGGER fuldstændigt det her track. Og det er ISÆR Talib Kweli. Det er helt utroligt…!

“Memories Live” – mmmmmm… Just enjoy it. :D Really. It’s that good. Det er et nr. som skal nydes. virkelig. Sit back, relax, tag en kop kakao. You think i’m bullshittin. :D But i’m serious. ;-)

“Good To You” – Just… Wow… Really.. Wow… Produceret af Kanye West. Og.. Nej, bare hør den.

“The Proud” – “Niggaz with knowledge is more dangerous than than niggaz with guns, They make the guns easy to get and try to keep niggaz dumb” – Auch..!

I know , i know, Danm n****, den her post er dope, men LANG..!” Men hæng på. Har stadig nogle tracks fra nyere tid jeg vil tage med :D

“Black Girl Pain” – Syntes det er sååååå fedt, at han laver en sang der er dedikeret til kvinder, især self. med henblik på black girls, pga. nogle social relateret problemer der opleves i the black communities i USA. Big big up for that one. virkelig smukt..!

“Ghetto Show” – If lyrics sold then truth be told I’d  probably be just as rich and famous as Jay-Z, truthfully I wanna rhyme like common sense, next best thing I do a record with Common sense”. Det er fanme fedt at Talib svarer på Jay-Z’ ros med den linje. BK !

“Never Been In Love” – haha, videoen er rent klasse. Den prøver lidt at prikke til musik industrien, med censur politikken osv. genial sang, genial video. :D

“Around My Way” – Talib Kweli, John Legend. Wow, den her sang var en af mine ynglings sange fra “The Beautiful Struggle”. Talib & John Legend supplerer hinanden ekseptionelt på det her nummer.

Jeg kunne blive ved med at poste videoer til jer. Men jeg holder den her, og afslutter den ved 2004, pga. jeg vil give jer et indblik på hvad der fik rigtig mange hiphop fans, inklusiv mig, til at lytte til ham, og hylde ham til en af de bedste MC’s til at rappe nogensinde. Jeg vil afslutte med denne kommentar. Den 10/3/2011 postede vi, Droz Daily Steezin, hans nye video “How You Love Me” på siden, som jeg er meeeeeeget glad for. Jeg er klar over at jeg har misset ekseptionelle mange numre, som jeg kunne ha taget med, men dem kan du skrive nede under som comment. Talib Kweli er et monster på mic’en. Og der er ekstremt få der kan rocke ham af den. Hans meget dybe tekster, og hans næse for hans produktion, er det der adskiller ham fra alle de andre rapperer.

Til sidst vil jeg sige tak fordi du læste artistpagen, og vil gerne præsentere mig selv som ny blogger på DDS mit navn er Kwame :D

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?