News: Nate Dogg Er Død

DDS bringer jer i dag en meget sørgelig nyhed. En af G-Funk Eraens største personligheder, Nate Dogg, er tirsdag d. 15. marts blevet erklæret død. Man ved på nuværende tidspunkt ikke hvad dødsårsagen er helt konkret, men Nate har de sidste 3 år haft problemer med sit helbred og er blevet ramt af 2 slagtilfælde som bl.a. også gjorde sangeren delvist lam.

Nate som jo af mange bliver betragtet som den bedste hook-sanger i hip-hop, slog for alvor igennem i starten af 90’erne hvor han bl.a. medvirkede på Dr. Dre’s “The Chronic” album, og senere hen på Warren G’s superhit “Regulate”. Som mange nok også ved, var han en del af det berygtede pladeselskab Death Row hvor han var labelmates med rappere som bl.a. 2Pac, Dr. Dre, Snoop Dogg, Daz Dillinger, Kurupt og Lady Of Rage. Udover det har han bl.a. medvirket på sange fra Xzibit, Eminem, 50 Cent, Ludacris, Fabolous, Jadakiss, Game, Westside Connection, Obie Trice, Mark Ronson og Mos Def. Den legendariske sanger havde ikke særligt meget success med sine soloprojekter, men derimod som gæst på andres tracks. Her skal det siges at han har medvirket på over 40 sange, som har været på de amerikanske charts.

Vi vil derfor her på DDS gerne minde den legendariske sanger fra Long Beach, ved at dele en masse klassiske numre med jer hvorpå Nate Dogg har medvirket. Du vil blive savnet og husket i hip-hop for altid! Se med efter jumpet.

Nate Dogg

(August 19, 1969 – March 15, 2011)

R.I.P.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?