SteezinMusic: 3 stk

Pharoahe Monch “Assassins” feat Jean Grae & Royce Da 5′9″

Han tredje solo album W.A.R. (We Are Renegades) udkommer 22 Marts, et album jeg glæder mig til at høre, da jeg ikke har lyttet til særlig meget fra P Monch. Hvis i (vores læsere) synes det ville være spændende at lave et interview med ham, så skriv lige en comment. Btw kan du opleve ham i Vega 4 April. (kunne ikke finde link til tracket, håber i kan)

Red Cafe  “Big In The Hood”

Som den største Red Cafe fan i DK (ja du finder ikke større) så kan jeg ikke lade vær med at poste nyt fra Red Cafe, men denne gang skuffer han gevaldigt. Kedelig lyrik & omkvæd + beatet er også ret nedern, tror kun Rick Ross ku’ ha’ gjort noget ud af det.

Red Cafe – Big In The Hood

Pusha T “Raid” (Feat. 50 Cent & Pharrell) (Prod. By The Neptunes)

Når du bliver signet af Kanye West, så betyder det også du kommer til at arbejde med de største i branchen, og det er hvad der er sket for Pusha T. 50 & Pusha T på samme track ?! Hva siger i ?

Pusha-T – “Raid” feat 50 Cent

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?