SteezinNews: WTF skete der med KATT WILLIAMS !?

Katt Williams aka Money Mike aka The Pimp!HVAD gik der liiige galt med ham og hans karriere!?

Katt Williams er en af mine absolut favorit komikere! Og jeg ved at mange af Jer også elsker ham. Og mange af jer vil se ham live i Danmark. Jeg vil også – men, det kan ikke lade sig gøre pt. fordi…. han er gået bankerot.

WHAT!? Er MONEY MIKE gået bankerot – ja, han er gået bankerot – hvilket på ingen måde giver mening efter at have lavet, Friday After Next, været med på Wild n Out og udover det have haft en af de absolut mest successrige amerikanske stand-up tours med både The Pimp Chronicles, American Hustle og Its Pimpin Pimpin.

Ovenikøbet gennemgik han sidste år en retsag for indbrud og tyveri – men blev frifundet. Men derefter betalte han ikke sine advokater! Mistede derefter sit hus, sine biler, skylder staten en del penge – endda de shows han skulle dukke op til, dukkede han IKKE op til, og depositum har han heller ikke returneret.

Okay – men fint nok – der er ik’ styr på økonimien – DET kan ske for alle – det er bare om at komme op på hesten igen og tjene de penge hjem, da han allerede er en af de bedste betalte komikere…. Eller hvad!?

Men nej.. NEJ!? Ja der blev sagt NEJ.. Katt Williams vil nemlig IKKE optræde! Han siger han er pensioneret og vil ikke lave flere comedy-shows, men DERIMOD kan man booke ham som rapper! Ja.. som RAPPER!! WTF SKER DER!?

Af inside kilder kan jeg fortælle jer at pimpen aldrig har rullet som en komiker, men mere som en rapper – med en STOR entourage, masser af penge på smykker og biler og fælger og jeg ved ik hvad.. ja.. straight PIMPIN’!

Jeg kan ik mere, jeg savner dengang det hele gav mening.. Håber at Katt vender tilbage, for han smadrer scenen når han gør! Og smadrer MIG for at skrive alt det her =)

1 Readers Commented

Join discussion
  1. GaGa on 16/03/2011

    So sad..

HAVE SOMETHING TO SAY?