Fashion: Super Spring 2011 Collection


Her på DDS har jeg den sidste tid postet en masse shades, som jeg personligt synes har været fresh. Super – har et par til hver type og de husker at udgive de fede modeller i en masse colorways. ”Flat Top” modellen er den de fleste nok har set men ikke har kunne finde, da man har set dem på diverse celebs. ”What They Been Waiting For” er en sang/video med den 15 årig Diggy Simmons, og i videoen ses han med et par Super Shades. Det er bare en af de mange inspirations kilder til hvordan man kan se fresh ud med shades. Diggy’s seneste fremtræden ses i
XXL – Freshman Class” som vi poster her på DDS.

Se hele kollektionen efter jumpet!!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: ddsteezin 17 mar, 2011

    Masser af SUPER Shadez..

    Husk Dirty i aften Majid Ben Amaar http://fb.me/BPbIe4s7

  2. Pingback: DDSteezin 17 mar, 2011

    Masser af SUPER Shadez..

    Husk Dirty i aften Majid Ben Amaar http://fb.me/BPbIe4s7

HAVE SOMETHING TO SAY?