SteezinMusic: 6 stk.

Det er snart 3 dage siden Nate Dogg forlod os, og her har rappere fra hele USA udtrykt deres sorg ved at bl.a. at tweete en masse afskedsbeskeder samt minder. Game har dog besluttet sig for at tage den til studiet, og indspille en sang der afspejler rapperens sorg over legendens død. Her er Game med “All Doggs Go To Heaven”. Hør den og 5 andre tracks efter jumpet…

Game “All Doggs Go To Heaven”
The Game – All Doggs Go To Heaven (R.I.P. Nate Dogg)

Så har det været torsdag, og som vi ved er Timbaland ofte ude med et track lige præcis den dag! Her har han været i studiet med Attitude og Short Dawg og kreeret sangen “All Y’all”, check it out!

Timbaland “All Y’all” (Feat. Attitude & Short Dawg)
Timbaland Featuring Attitude & Short Dawg – All Y’all

Lloyd “Don’t You Wanna Know”
Lloyd – Dont You Wanna Know

Så er 50 Cent klar med en ny freestyle, hans 11 for at være helt eksakt! Sangen hedder “Boomerang” og er endnu en gang Fif når vi bedst kan lide ham. Jeg er personligt utrolig stor 50 Cent fan, og jeg glæder mig til hans kommende album kommer ud. Ind til da må jeg og alle andre Fifty fans dog få glæde af hans freestyles. Check it out!

50 Cent “Boomerang”
50 Cent – “Boomerang” Freestyle [March 2011]

Rick Ross “RetroSuperFuture II” (Feat. Wiz Khalifa & Wale)

XV “Awesome” (Feat. Pusha T)
XV: “Awesome” feat. Pusha T

XV har hivet fat i Pusha T og fået ham til at lægge et vers på hans track “Awesome” fra hans “Everybody’s Nobody” mixtape. Check it out!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 18 mar, 2011

    Game's Track Til Nate Dogg "All Doggs Go To Heaven"

    + 5 andre tracks..

    Droz Daily Steezin http://fb.me/vEm9AXsQ

HAVE SOMETHING TO SAY?