SteezinMusic: Adam Tensta “Young Black Boy” (Remix) (Feat. Kano)

At være en ung, sort fyr i et land hvor de indfødte er hvidere end sne, med øjne ligeså blå som himlen er ikke altid nemt. Mange af de problemer som unge mørke mænd oplever i deres respektive nabolag, bliver ofte overskygget af håb som desværre ikke føre nogle veje. Svenske Adam Tensta er en disse unge mørke fyre, som har været igennem denne problemstilling, og engelske Kano er en anden. Det der dog adskiller de 2 individer er, at de har formået at bryde de normer og bevist at selvom du kommer fra håbløse omstændigheder kan du stadigvæk få success hvis du bare stræber efter det. Impossible is nothing!

På sangen “Young Black Boy” fortæller de 2 rappere hvordan de oplever at være en ung sort fyr i deres respektive samfund. Sangen kommer højst sandsynligt til at være på Tensta’s sophomore “Scared Of The Dark” som har releasedate d. 6. april.  Det skal dog lige siges, at Kano ikke er med på den originale version, da dette er en remix. Her er Adam Tensta og Kano med “Young Black Boy”, check it out!

Hvis man er interesseret i at forudbestille “Scared Of The Dark” kan man klikke på linket her.

Følg også Adam Tensta på Twitter (@adamtensta) og på Facebook

Se billede med DDS & Kano her

Adam Tensta – Young Black Boy ft. Kano

5 Readers Commented

Join discussion
 1. Dork on 23/03/2011

  hvornår så du sidst en blå sky?…

 2. Damian B on 23/03/2011

  I går.

 3. Damian on 23/03/2011

  Igår

 4. Pingback: Cherrie Hersi 24 mar, 2011

  @adamtensta yo (: har du sett det här? http://drozdailysteezin.dk/?p=13535

 5. Pingback: Album: Adam Tensta “Scared Of The Dark” | DrozDailySteezin.Dk 12 apr, 2011

  […] Lyt til hans track med Kano her […]

HAVE SOMETHING TO SAY?