SteezinMusic: Trademark Da Skydiver & Young Roddy “Pilots” (Prod. By Cookin’ Soul)

Trademark Da Skydiver & Young Roddy har i den seneste tid været en del i studiet, og udgivet en masse tracks. Dog har man ikke set en udgivelse i form af et mixtape endnu fra de 2 rappere. Det er dog på tide at ændre lidt på det. Trademark og Roddy har nemlig slået hovederne sammen med mentor Curren$y samt det spanske producerteam Cookin’ Soul, og kreeret et helt mixtape kaldet “Jet Life To The Next Life”.

Cookin’ Soul har ikke rigtigt fået det helt store gennembrud endnu på mainstreamscenen, da de har holdt sig primært til undergrunden og bl.a. produceret Grafh’s streetbanger “Bring The Goons Out”.  Der er endnu ikke kommet en releasedate på mixtapet, men man kan glæde sig til noget god musik hvis man kan lide hele JETS bevægelsen. Udover det er det værd at nævne at alt det illustrative er lavet 2dopeboyz.com. Her er Trademark & Roddy ihvertfald sammen med Cookin’ Soul med tracket “Pilots”, check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?