Concert/Event: Pharoahe Monch @ Vega, 4 April.

Så er det igen Danmarks tur til at få besøg af en af de yderst lyriske, legendariske, og karismatiske rapper hiphop kender til. Fredspiben præsenterer: Pharoahe Monch. den 4. April i Vega..! Sammen med DJ Boogie Blind, har han performet under NBA Allstar weekender/Været på tur med Fat Joe & Jim Jones), og med 2 back up Soul sangere, er der dømt til en mindeværdig aften på Vega. Hvis du er til en hiphop artist som er “socialt bevist”, er hudløs ærlig, og kan efterlade dig med en fornemmelse der er: “Danm, “lyricist” rapperer eksisterer i høj grad stadig” skal du få din egen skyld tage med Droz Daily Steezin ind og nyde hans show. Det bliver det hele værd.

Pharoahe Monch har udgivet 3 solo albums siden 1999, og idag dropper albumet W.A.R. (We Are Renegades). Han er en artist som desværre blev ramt af ekstreme mange problemer med sin store single “Simon Says”, pga. Sample clearence (specifikt, er det når omkvædet kommer på). I løbet af starten af 2000 til 2007 var han med på en masse features, men udgav først sit 2. album i 2007, Desire, (Ps. Lyt til Desire. Det er helt vildt det album). Han har arbejdet med navne som (en af mine favoriter, Talib Kweli), RZA, Xzibit, Black Thought, Styles P og en helt masse andre artister. Men nu står han klar på tour, med sit nye album og er mere end klar til at bevise sit værd endnu en gang til den danske hiphop scene. Glæd jer til den 4. April..!

Køb din billet her: LINK

SIMON SAYS GET THE **** UP..!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?