DDS Hoops “Tribute 2 Celtics”

Oy oy oy hoops-fans! Årets statement herfra: Lets face it. Boston spiller af H til og tradede reelt set deres mesterskabsdrømme væk med Kendric Perkins. Det er kun passende at en tribute til deres mesterskabssæson bliver smækket op. Det piner mig at indrømme men det ser umiddelbart ud til at blive Lakers og Bulls i finalen ved mindre der sker noget helt fucked. Vi vender tilbage med en stor artikel inden slutspillet, hvor vi afslører vinderne og taberne af grundspillet og giver vores guddommelig bud på hvordan slutspillet kommer til at udfolde sig; Overraskelser og games-to-watch! Her er i første omgang lækker footage om Boston og hvordan de fik 3 superstjerner til at levere titlen. Miami Heat?

Se med efter jumpet:

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 29 mar, 2011

  Har Celtics tradet deres vinder chancer væk ?!

  Læs mere på DDS

  Droz Daily Steezin http://fb.me/yi5w1icz

 2. KAP on 29/03/2011

  Slap af vi er i “jump the gun mode” på Danmarks number one urban blog :-D

  Så vi glemmer at Celtics også spillede ad helvede til sidste år inden playoffs og var et lille minut fra at (for ikke at glemme en 3-2 føring i serien) vinde det hele… Vi glemmer at bare fordi hold slutter stærkt, betyder det ikke at de overhovedet kommer forbi første runde (Dallas i 2007 mod GSW er et godt eksempel). Eller måske at Bulls har en rookie head coach, som ikke har stået for showet i playoffs før (andet end som assistant for Doc i Boston)?

  Så Lakers – Bulls? Tja måske, tror nu ikke at Celtics, Spurs, Heat, Magic bare lægger sig ned pga. en stærk slutning på regular season…

 3. Rune Tight D on 29/03/2011

  Skarp analyse KAP, men det er ikke det at Boston spiller dårligt efter Allstarweekenden, som de forøvrigt har gjort de sidste to år efter kanon-start på sæsonen. Det er det at de ikke spiller med deres no-nonesense attitude mere. De er for bløde og Doc Rivers har selv været ude og sige at det er frustrerende. Selvsikkerheden som vi har set de sidste to år i Boston er ikke hvad den har været. Før handlede det bare om at blive skadesfri, og så var de ligeglade med hvem de mødte. Det er ikke stemningen i år.
  Man kan argumentere for at så længe Allen, Pierce og Garnett er skadesfri og Doc styrer tøjlerne fra sidelinien, så er Boston relevante, men når Rondo tydeligvis er gået ned og konkurrencen i østen er så markant større i år, så er der meget lidt der taler for Boston. Det piner mig fordi jeg bløder grønt og er hardcore Boston-fan, men engang i mellem står det sort på hvidt. Hvis boston glider ned på en 3. plads (som meget tyder på) og skal møde et fremstående 76’ers-hold, skal du ikke være overrasket hvis Boston bliver presset til kanten, og måske endda ryger ud. Omvendt, hvis Rondo finder skjulte kræfter så har Boston en chance for at bestemme selv – de kommer ligeså langt som han kan bære dem. Han har været en skygge af sig selv, hvilket er afspejlet i Bostons record. Deres seneste nederlag til Charlotte var uforklarligt, og i nat tabte de til Indiana. Hvordan vil du forklare det? Det her lugter ikke af “Jump the gun mode”, men mere af en længere analyse hvor vi har sammenlignet Boston med de sidste par år. Sidste år var man (jeg var i hvert fald ikke) nervøs for, at så længe de blev skadesfri skulle de nok klare sig igennem. Igen, det holder ikke i år.
  Celtics ER ikke det samme hold som vi har set de sidste 3 år. De tabte desuden finalen fordi de IKKE havde Perkins. “The Oneals” har ikke samme effekt og selvom kristic gør det godt, er det ikke nok. Bulls “rookie” head coach er en af de mest rutineret i branchen. Han ved lige præcis hvad han skal gøre i “showet i playoffs”, så der skal du ikke narre dig selv :-)

  Men fed kommentar! Du har ret i at de andre tophold ikke lægger sig ned. Personligt tror jeg at Portland og OKC kommer til at lave larm i vesten. OKC har virkelig fat i noget og Portland har med Gerald Wallace virkeligt et bredt slagkraftigt mandskab. En ting man kan håbe på er at Miami og Chicago mødes i slutspillet. De kampe de havde i grundspillet var mildest talt VÆRD at se ;-)

HAVE SOMETHING TO SAY?