Mixtape/LP: Big K.R.I.T. “Returnof4eva”

Så er det endelig ude! Big K.R.I.T.’s meget ventede mixtape/LP er ude på nettet, og lige til at downloade. Krit som allerede bliver betragtet, som en af de næste navne til at blive stor og få success, har i den seneste tid ikke oplevet andet end fremgang som artist. Her har han bl.a. fået den prestigefulde titel som XXL Freshman i år og er blevet signet af den nuværende Senior VP samt A&R hos Def Jam, Sha Money XL . Hans første udgivelse “Krit Wuz Here” var nok i blandt de 5 bedste mixtapes sidste år, så forventninger til “Returnof4eva” har været kanon store. “Dreamin'” og “American Rapstar” er de 2 første singler på albummet, og dømt udfra de 2 singler kan man ikke forvente andet end endnu et mesterværk fra den yderst talentfulde Mississippi artist. Hele albummet er produceret af Krit selv, dog har han fremskaffet Chamillionaire, David Banner, Jol, Big Sant, Raheem Devaughn, Bun B og Ludacris til at hjælpe ham lidt på sangene. Jeg vil derfor anbefale at man ikke spilder et 1 sekund og downloader noget kvalitetsmusik til ørene.

Udover udgivelsen af “Returnof4ever”, gør Krit sig også klar til sin amerikanske “Returnof4eva” Tour med hjælp fra en anden talentfuld og håbefuld rapper, nemlig Freddie Gibbs og Smoke DZA. I Danmark bliver vi desværre stadigvæk nød til at vente lidt før Krit lander og levere et show. Hvis man vil blive lidt klogere omkring Krit, kan man tjekke hans seneste interview ud med vores store inspiration Nardwuar her. Check it out!

Download “Returnof4eva”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 mar, 2011

    Big K.R.I.T. (XXL Freshman) Mixtape

    DOWNLOAD det på DDS

    Droz Daily Steezin http://fb.me/WqW4ZDaF

HAVE SOMETHING TO SAY?