MusicVideo: Xander “Os To Og Mine Lagner”

Der er blevet utrolig populært at få sponsoreret sin video i DK her for tiden. Nik & Jay (Pepsi) Morten Breum (Nano Mobil) & mange flere. Nu er det så Xander’s tur med Jyske Bank, men hvis det er det, der skal til for at få råd til en fed video, så er det fint nok. Nok om det; Xander er ude med sit debut album “Over Skyer Under Vand” som udkom 28 Februar (KØB HER). Vi fik CD´en for at anmelde den ,men har desværre haft alt for travlt til at give en anmeldelse af albummet og det ville være underligt at smide en anmeldelse ud nu. Udover det synes jeg at de lave ratings han har fået slet ikke er fortjent. Det virker som om andmelderne har smidt pladen på og hørt albummet igennem 1 gang, også givet deres mening til kende.

Kan fortælle jer at jeg har hørt albummet igennem utrolig mange gang og har rigtig mange positive ting at sige, men også et par negative (konstruktivt). For jeg synes at Xander er et friskt pust til den danske musik scene, som er begyndt at blive domineret af lorte musik.  Alt det der sjus, champion, hampenberg og jeg ved ikke hvad..

“Os To Og Mine Lagner” er et udmærket track, dog syntes jeg det er et forkert single valg. “Et Andet Sted” skulle helt klart ha’ været 2 single, da det track er mere radio venligt og sagtens ku’ blive spillet på diskotekerne.

Join Xander’s Fanpage: LINK

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?