LivePerformance/Anmeldelse: Eve @ K3, 1. april

Fredag nat præsenterede Way Ent.(?) og Plan B(?) den fortabte hip-hop prinsesse Eve på K3 i København. Udfra selve venuet, kunne man med det samme danne sig et billede af hvordan koncerten eller nærmere club optræden ville komme til at forløbe sig. Da jeg personligt har været Eve fan igennem mange år, specielt hendes Ruff Ryders tider, prøvede jeg at se bort fra venuet og fokusere på selve hendes optræden. Selve K3 var relativt proppet, og folk så ud til at hygge sig. Det skulle dog vise sig at blive anderledes hen af aftenen. Der gik nemlig en time, efter en time, efter en time før at Eve tiltrådte “scenen” på K3.

Støttet af support acts som Ferrington, Raw og Nicky Nallo, skulle aften vise sig at være utroligt langtrukkende fremfor en god oplevelse, og folk begyndte skam også at tabe hoved. DJ Buddasauce og DJ Young fik opgaven at hype folk op hele aften, hvilket de til dels udførte tilfredsstillende. Det lød bare underligt og uprofessionelt til tider, da de var totalt dårlige til at overlappe hinanden. Så vidt jeg ved hedder det også hypeman, og ikke hypemen, så et råd til anden gang er at holde sig til en enkel, og her må det siges at DJ Buddasauce er den sande vinder.

Læs mere efter jumpet.

Så slog kl. 3, ja i hørte rigtigt, og Eve blev ført frem på scenen af de bouncers som nu var hyret den aften. Efter at have modtaget mikrofonen fra DJ Buddasauce, blev Eve endelig klar til at optræde og her lagde hun ud med hendes største hit “Who’s That Girl?”, hvilket også fik publikum helt op at køre! Eve havde sandeligt også en utrolig fed energi, hvilket var rimeligt imponerende når man tænker på hvor længe hun har været væk fra hip-hop. Udfra den optræden, prøvede jeg stadigvæk at have lidt håb samt at se bort fra den lange ventetid. Blev dog skuffet over at hun ikke fuldførte hele sangen, hvilket gav mig endnu en nedtur og forventningerne faldt også. Lyden var desuden heller ikke den bedste, men det havde jeg heller ikke forventet at den ville være, så det var lige til at leve med. Efter en halv “Who’s Dat Girl?” hoppede Eve videre til sit seneste track som hun har indspillet med Swizz Beatz, nemlig “Everyday (Coolin’)” som højst sandsynligt kommer til at være på hendes kommende album “Lip Lock”. Efterfuldt af sange som “Gangsta Lovin'”, “Let Me Blow Your Mind”, “Rich Girl” og “Tambourine” så aftenen sin ende, og af al respekt brugte hun også lige en 10 minutters tid på at tage billeder med fans, som havde betalt for få deres billede. Efter de 10 minutter blev Eve ført ligeså hurtigt ud som ind af K3, og Eve’s tid var dermed færdig.

Efter at have set denne optræden er der selvfølgelig noget positivt at sige, dog er det ærgeligt at det skal blive overskygget af de negative aspekter. Som jeg sagde tidligere, har jeg været en fan af Eve’s musik samt hendes look i lang tid, var derfor glad for at endelig at have set min kvindelige favorit MC. Hun havde også en utrolig energi da hun optrådte, og lød alligvel helt fin hvilket er et plus taget i betragtning af hvor længe hun har været væk. Savnede dog at hun optrådte nogle af hendes sange som “Ruff Ryders’ First Lady”, nemlig “What Ya Want” og “Got It All” hvilket er nogle af mine personlige favoritter. En anden negativ ting var at hun ikke fuldførte sine sange, hvilket hun sagtens kunne have nået, da hun optråde sine sange i et begrænset omfang. Ventetiden samt koncertens varighed var også et stort minus, synes det er uacceptabelt at man betaler 200 kr. og venter 3 timer for at se Eve spille i 10 min., selvom det er en club optræden. Her kan man dog ikke give Eve skylden, men koncertarrangørerne, hvilket Eve har givet udtryk for på sin Twitter.

Jeg giver derfor hele eventet 1/5 D’s. Til alle dem der ikke var fremmødt har jeg filmet mig frem til 2 klip, hvor man kan se hende optræde “Who’s That Girl?”, “Everyday (Coolin’)” og “Gangsta Lovin'”. Check it out!

“Who’s That Girl?” / “Everyday (Coolin’)”

“Gangsta Lovin'”

5 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: Damian J. Budny 4 apr, 2011

  Glad for the fact that've finally seen the hottest female mc @TheRealEve in CPH.Read @DDSTEEZIN opinion
  http://t.co/tVbPeyh

 2. Pingback: DDSteezin 4 apr, 2011

  RT @DamianJB: Glad for the fact that've finally seen the hottest female mc @TheRealEve in CPH.Read @DDSTEEZIN opinion
  http://t.co/tVbPeyh

 3. JOHNNY FLEZH on 04/04/2011

  >Good review.. Glad i didn’t show up lol

 4. Damian B on 05/04/2011

  Thanks Johnny! You should be, ‘cause you didn’t miss anything at all! lol

 5. Pingback: Video: Highsnobiety TV x Swizz Beatz “The Classic” | DrozDailySteezin.Dk 12 apr, 2011

  […] Ryders til hvad det kræver at lave et “classic” track. Udover det, høre vi også om Eve’s forhold til ham, og hvorfor han er så god til det han laver. Rimeligt interessant klip, check it […]

HAVE SOMETHING TO SAY?