SteezOfTheDay: Stalley

Swag skæg, kraftigt ansigt og dope stil = rapperen Stalley! Han lagde ud med at spille basket, men drømmene blev knust pga. mange skader, også satte Stalley  fokus på musikken. I 2008 smed han sit mixtape ”Goin Ape” ud på gaden. Han fik en masse succes og fik lov til at være med på tour med Mos Def. Han har også arbejdet med et par af de store brands som Nike, 10Deep og Mishka. Her på det seneste, har han arbejdet sammen med blandt andet Dame Dash og Curren$y. Så mon ikke, vi vil se mere til Stalley i fremtiden.

Se flere billeder af Stalley’s stil efter jumpet!

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 3 apr, 2011

    SteezOfTheDay: Stalley http://fb.me/vw8GnHUJ

  2. Pingback: Interview: Stalley x ThisIs50 | DrozDailySteezin.Dk 7 apr, 2011

    […] x Stalley x Maybe the next “RisingStar“  x […]

HAVE SOMETHING TO SAY?