SteezinMusic: 3 stk

Mobb Deep feat Nas “Dog Shit”

Her er hvad Mikkel Emil fra TheMeat sagde om tracket, og ku ikk være mere enig.

“Queensbridge legenderne Nas og Mobb Deep aka. Havoc og Prodigy er endnu engang gået sammen på et bundsolidt track. Denne gang er produktionen leveret af Alchemist, og lyden er minimalistisk, dyster og typisk New York-agtig. På trods af at de tre rappere har optrådt på op til flere hiphopklassikere sammen, har uoverensstemmelser parterne imellem resulteret i at de ikke har lavet noget sammen i over ti år. Nu er de dog tilbage på Dog Shit, hvor de allesammen viser sig fra en side der kunne have været direkte ud af 90′erne. Tjek det ud lige nedenfor, og kryds fingre for at det ikke er det sidste vi har hørt fra de tre New York-natives.”

Mobb Deep f. Nas – Dog Shit by TheMeat

Vado “Motivated”

Godt bevis på at man godt kan lave tracks om friendzinz, uden det skal lyde gay.

Vado – ”Motivated”

Rick Ross feat Lil Wayne “9 Piece (Remix)”

Glæder mig til den dag jeg skal interviewe Rick Ross, det bliver BO$$…. Btw kraftigt beat fra Lex Luger !!

Rick Ross ft Lil Wayne – 9 Piece Official (Remix)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?