MusicVideo: The Weeknd “Glass Table Girls”

The Weeknd er for alvor ved at skabe et navn på diverse blogs, og er virkeligt et frisk pust i RNB genren, som på nuværende tidspunkt er hårdt ramt. Dog skal det siges at det begynder at se lovende ud, efter at vi bl.a. er blevet introduceret til Miguel, den talentfulde OFWGKTA sanger Frank Ocean og senest The Weeknd. Her er de så med en visualisering til deres sang “Glass Table Girls”, hvor de har brugt nogle forskruet billeder fra RoboCop hvilket også gør videoen meget federe! Jeg er personligt blevet helt vild med deres lyd, og kan ikke forestille mig at der går særligt lang tid før de har skabt et navn! Hvis man ikke skulle have hørt deres mixtape “House Of Balloons” vil jeg anbefale at man straks henter det. Her er The Weeknd ihvertfald med en video til “Glass Table Girls”, check it out!

Shout out til Imflashy.com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?