Fashion: Orisue x Oliver Kesi x DDS x Drop Dead

Orisue er et super dope amerikansk mærke som stammer fra Californien. Orisue er inspireret af de mange hårde tider i livet. Hvor hårdt arbejde, udholdenhed gennem modgang, og kamp er i fokus. De prøver at ramme en lidt større målgruppe med deres enkle/casual look. Orisue er for de personer som er drevet af deres lidenskab og arbejde hen imod succes. Det kan være alt fra den lille dreng som skater fra morgen til aften – til Dj’en som mixer kl 3 om morgen. Eller en anden person, som er engageret i sit liv, hvor fastlife og succes vil være højt prioriteret. Det lige netop disse specielle individer som Orisue repræsenterer.

Drop Dead har så været ude og lave et photo shoot, hvor vores homie Oliver Kesi har stået model til mærket. DDS har ekslusivt fået disse billeder, så please lad vær med at stjæle dem – med mindre i spørg om lov.

Læs mere efter jumpet, og check flere billeder ud.

Et par rappere som vi også rigtigt godt kan lide på bloggen er Fashawn, Mac Miller og Rick Ross som også er set rocke mærket. Så det er helt klart et mærke der er på vej fremad i verdenen. Der er også nogen der kalder det, det nye LRG. Så hvis i vil se lidt street ud og stadig holde den enkel så er Orisue mærket. “Less Is More”

Køb Orisue her

Besøg Orisue her

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 7 apr, 2011

    Droz Daily Steezin x Kesi x Orisue Clothing x Drop Dead – Streetwear.

    Check flere billeder via linket…. http://fb.me/FEfvfDL6

HAVE SOMETHING TO SAY?