MufridStyleOfTheDay: The Game #1

Mufrid Style Of The Day #1

Her på DDS er det efterhånden blevet et trademark at finde på nye koncepter. Denne gang kommer vi med et nyt koncept som hedder “Mufrid Style Of The Day” hvilket i korte træk er modsætningen af “Steez Of The Day”. Som mange nok ved, har DDS deres eget sprog, hvilket man højst sandsynligt har bemærket hvis man har fuldt med på bloggen siden dag et. Specielt Drux, og denne her går uden overraskelser også ud til ham! “Mufrid” er det nye ord i DDS ordbogen, og hvad tænker i når man siger “mufrid”? DDS tænker en der ser kikset/grim/dirt/slaten/forvirret ud, og her kunne det ikke blive bedre end at sammensætte alle de negative begreber ind i et, nemlig “mufrid”

“Mufrid Style Of The Day” indebærer derfor en kendt personlighed som virkeligt har været “MUFRID” med sin stil. Den første person som får “Mufrid Style Of The Day” er Compton-rapperen Game. Læs mere efter jumpet.

Billede 1: På dette billede kan man se at Game virkeligt er gået galt i byen. Jeg ved virkeligt ikke hvad han tænkte da han købte sin skjorte, enten har han glemt at putte skjorten ned i bukserne eller har han købt den ekstra lang fordi han har taget nogle dirt bukser på. En anden ting er hans flotte pullover-vest, hvorfor baby blå? Er det fordi han skal match hans friendzin eller tvang ekspedienten ham til at købe den grimme vest da han købte sin 5 XL skjorte!?

Billede 2: På dette billede ved jeg endnu engang ikke hvad Game tænkte på. Game skulle denne dag til 2005 World Music Awards, og skulle derfor have et fint jakkesæt på, føler dog bare ikke at han har ramt plet igen. For det første, pinstripe jakkesættet samt den stribede skjorte ligner noget som Denzel Washington havde på i Spike Lee’s Malcolm X film! Og hvorfor sådan mærkelig farvekombination, striberne på skjorten er en anden pink end slipset! Til sidst men ikke mindst er der selvfølgelig hans flotte L.A. cap, som han har taget på for at give det flotte jakkesæt lidt ekstra. Det er også luksus at L.A. logoet er rødt, det giver lidt ekstra til det pinke!

Billede 3: Hvad er der med rappere/sangere og farve deres hår lige pludseligt!? Game hvorfor skal du efterligne Chris Brown og lægge en ekstra zamer fritz!? Er det ikke nok med en zamer, skal der være 2!? Slap nu af med alt det der Blood shit og all red everything, vi har fattet at du er Blood, og for at være ærlig med dig tror jeg ikke at dine homies fra Compton bliver særligt glade for at se dig med den røde mohawk. Ekstra mufrid!

Så folkens, det var slutningen på starten af et nyt koncept. Når det er sagt, så skal i også glæde jer til “Mufrid Artist Of The Day”, som i modsætningen til stilen er en rapper der har ramt fuldstændigt ved siden af med en sang eller video. Glæd jer!

 

5 Readers Commented

Join discussion
 1. Jhu on 07/04/2011

  Han har farvet sit hår rødt pga hans kommende album RED!

 2. Pingback: DDSteezin 7 apr, 2011

  MufridStyleOfTheDay bliver et HIT !!!

  Vi lægger ud med The Game's værste øjeblikke..

  Droz Daily Steezin http://fb.me/FsLbQIwW

 3. Mikkel on 07/04/2011

  Lol hvor har i fået udtrykket mufrid fra? er det ikke marokkansk

 4. Drux Author on 08/04/2011

  Bare fra en ven hehe.. Betyder det noget på marokkansk ?

 5. Pingback: DDSteezin 9 apr, 2011

  @majid1take her: http://t.co/MQgSNM5 ;)

HAVE SOMETHING TO SAY?