ThrowBack: Curren$y & Wiz Khalifa “How Fly”

Nogle gange er det rart at se lidt tilbage og lytte til noget god musik, efter man har oplevet nogle af sine favorit artister falde fuldstændigt i niveau og udgive noget der virkeligt er under artistens standard. I dette tilfælde tænker jeg på Wiz Khalifa. Da min homie Soufian viste mig Wiz for ca. 2 år siden, og bad mig om at downloade “How Fly”, som er et samarbejdsprojekt med en anden dygtig rapper Curren$y blev jeg helt fascineret af den lyd de leverede. Hele deres JETS/Taylor Gang lyd får dig bare til at slappe af i kroppen, og er virkeligt behageligt for ørene. Efter at have hørt mixtapet, blev jeg stor Curren$y fan, men også Wiz, og så virkeligt frem til flere kvalitetsudgivelser fra de 2 rappere. De skuffede sandeligt heller ikke, og både Curren$y og Wiz droppede mixtapes/albums som “Flight School”, “Jet Files”, “Deal Or No Deal”, “Burn After Rolling”, “Pliot Talk 1 & 2” og “Kush & Orange Juice”. Dope udgivelser der allesammen fortjener en plads på iPod’en. Læs mere efter jumpet.

Så skete der desværre en uheldig episode, Wiz Khalifa blev nemlig signed til Atlantic Records og dermed kunne vi sige farvel til den Wizzy vi elsker ham for. Han udgav den 29. marts sit meget “ventede” album “Rolling Papers” eller burde jeg sige “Toilet Papers”, og oplevede en overgang fra en utrolig dope rapper til en utrolig dirt popsanger. Dette irriterer mig virkeligt, og jeg blev derfor nød til at komme væk fra alt det der “Rolling Papers” fis. Har derfor i dag besluttet at dele et mixtape med jer, som gjorde at jeg blev Wiz Khalifa fan. Det drejer sig som i nok allerede har bemærket om “How Fly” fra 2009. Så hvis i har det som mig, synes jeg i skal downloade mixtapet med det samme og nyde en omgang god musik og den Wiz som vi kender ham for. Det er altid noget Curren$y har holdt stilen, og stadigvæk udgiver kvalitetsmateriale til ørene. Check it out!

Download “How Fly”

Husk at opleve Wiz Khalifa @ VEGA, d. 14. august

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?