MagazineCover: XXL x Lupe Fiasco

Så er XXL klar med et nyt blad, og denne gang er ingen andre end Lupe Fiasco på forsiden. Lupe som den seneste tid har været igennem en masse kontroversielle ting mht. hans seneste album “Lasers” er en personlighed der er kendt for at sige sin mening omkring alt. I den nye udgave fortæller han bl.a. om sin utilfredshed for det kompromis han indgik med pladeselskabet Atlantic Records, og hans popinspireret lyd på det seneste album “Lasers”. Han understreger dog at selvom albummet var meget poppet, så er han stadigvæk en af de bedste i hip-hop genren lige nu og kom med denne udtagelse:

“I can actually make the argument, seriously, that, Yo, I’m better than all y’all,” “You have people who can say that. Jay-Z can say that. Eminem can say that. Canibus can say that—if we are going line for line. If you want to relate me to the newer cats, let’s go. Let’s go line for line and bar for bar. If it’s all about spitting and metaphors and emceeing and lyrics and entendres, I will eat 99 percent of you dudes up!”

For at være ærlig med jer, er jeg helt enig! Jeg har fuldt Lupe siden hans Fahrenheit mixtapes, og jeg ved hvad han er i stand til! Han er en af de få der kan tillade sig at sige så noget, fordi der virkeligt ligger noget om snakken. Det er heller ikke en tilfældighed at Jay-Z gang på gang bliver ved med at co-sign ham og sige at han er den bedste! Hvis man tror at Lupe er endnu en popsanger fra Atlantic Records, vil jeg anbefale at man henter hans gamle mixtapes men også køber hans albums “Food & Liquor” og “The Cool”.

For at få jer lidt væk fra hele den der “Lasers” lyd og “Show Goes On” skal man høre et af mine yndlingstracks “Failure” fra det uofficielle mixtape “Touch The Sky”. Lupe dræber bogstaveligt talt tracket med metaforer og double etendres. Jeg har derfor fundet en utrolig fed side, hvor man kan få forklaret hvad han mener linje for linje. Tjek siden ud her (Shout outs til rapgenius.com) og hør tracket nedenfor. Man kan både se visualiseringen og høre tracket, dog skal det siges at han ikke fuldføre sangen i videoen.

Det er fuldt forståeligt at Lu kommer med den udtagelse, fordi tror ikke der er særligt mange der kan følge med ham på det punkt! FNF UP!

Lupe Fiasco – Failure by KhanF

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?