MufridStyleOfTheDay: Chris Brown #4

Så er vi klar med “MufridStyleOfTheDay” #4, og denne gang er det ingen andre end Chris Brown. På det første billede kan vi se at Chris tilsyneladende ikke har noget imod at kombinere snapbacks, rygsække, bling bling med skjorte og slips. Jeg er ude i at han prøvede se godt ud Juleaften, det gik dog virkeligt galt. Mufrid style når det bedst! Læs mere efter jumpet.

Som vi kan se på dette billede er Chris meget glad for rødt og hvidt og hele det der juletema, men selvom man er glad for Julen er det overdrevet man skal stjæle julemandens sko. Mufrid!

Jeg ved virkeligt ikke hvem Chris prøvede at ligne denne her dag!? Hvad er det for nogle sko han har taget på, og hvorfor har han smurt sine bukser så langt op så det ligner toiletruller nede på hans sko! Hvad er det også med den der lange kæde han har hængende ned af bukserne? Så vidt jeg ved at det en punker/rocker stil at gøre det, og dette er bare en dårlig version af Lil Wayne’s stil. Til sidst er der hans skjorte fra Tøj & Sko som han har købt i ekstra small. Mufrid!

Damn, det bliver ved. På dette billede er det ikke en overraskelse at Breezy er mufrid, da han står ved siden af “Borgmesteren af Mufrid Style” nemlig Omarion. Altså til at starte med, hvorfor skal alt være gult? Jeg er ude i at han så et katolog fra Solid, hvor de havde gule G-Shock ure, gule bælter og gule redningsveste på tilbud. Det er sikkert Omarion der har givet ham den, nu når han skal til Danmark. Ekstra mufrid!

“Der er et yndigt land, det står med brede bøge..” Jeg tror jeg har fundet ud af hvorfor Chris Brown rocker rødt og hvidt hele tiden, han er dansker! Altså til Grammy’s plejer man at have stilede sorte jakkesæt på. Hvorfor skal lige præcis Chris Brown ødelægge den tradition!? Den er jo helt gal igen. Hvordan kan man tage røde bukser på, og hvide sneaks til en stor begivenhed som Grammy Awards!? Jeg tror sagtens at han kunne få sponsorat hos DBU. Mufrid!

Storebror og lillebror, Mufrid og mufrid jr.! Seriøst det stopper aldrig med den knægt! Jeg er lidt ude i at Chris så for mange af sin fætters musikvideoer på YouTube søndag aften, og blev sur over at han ikke lavede mere “Shakedown” på MTV. Så han besluttede sig derfor at genoplive Sisqo’s klamme fritz og afblege sit! Meget mufrid, det er måske derfor at den giz han har sendt nøgnebilleder til har lækket dem på nettet! Ville nemlig heller ikke kunne klare at se på Sisqo nr. 2!

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 12 apr, 2011

  Mufrid Style denne gang med Chris Brown..

  Droz Daily Steezin http://fb.me/OtzWGtaq

 2. Kevs McSwaggerday! on 12/04/2011

  MUFRRRRIIIIIIIID! Elsker julemands skoene! Hilsen Kswag!

 3. Christian on 17/05/2011

   Er billede 3 ikke fra filmen: Takers?

HAVE SOMETHING TO SAY?