MusicVideo: BlakRoc “Stay Off The Fuckin’ Flowers” (Feat. Raekwon)

BlakRoc projektet er efter min mening et af 2009’s bedste udgivelser. Samarbejdet mellem Dame Dash’ udvalgte artister og The Black Keys som er et Rock Band fra Ohio, bragte en usædvanlig lyd til alle hip-hop elskere men også Rock elskere i året 2009. Da jeg hørte deres første single “Ain’t Nothing Like You (Hoochie Coo)” med Mos Def og Jim Jones, blev jeg helt forelsket i lyden og blev nød til at få i albummet. Siden 2009 har albummet sandeligt også haft en stamplads på min iPhone.

Et af mine favoritnumre på albummet er “Stay Off The Fuckin’ Flowers” som gæster Raekwon, og i går blev en visualisering til tracket sat ud på nettet. Videoen er instrueret af “Creative Control” som bl.a. også har instrueret for Curren$y, Big K.R.I.T., Stalley, Erykah Badu og L.E.P. Bogus Boys. Hvis man ikke har hørt hele deres album, forslår jeg at man køber albummet eller for fat i det på en anden måde, og lytter til en omgang god musik. Her er BlakRoc ihvertfald med Raekwon med vidoen til “Stay Off The Fuckin’ Flowers”, check it out!

Shout outs to: freeonsmash.com

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?