SteezinMusic: 6 stk

Alley Boy har teamet up med Young Jeezy på sangen “Pocket Full Of Money”, som kommer til at være på hans kommende projekt “Definition Of Fuck Shit 2”. Det skal siges at Alley Boy er signed til Atlantic Records, lad os dog håbe han ikke går samme vej som B.o.B., Lupe Fiasco og Wiz Khalifa. Tjek i øvrigt vores interviews ud med både Freddie Gibbs og Pill, og høre hvad de havde at sige om dette spændende navn fra Atlanta.

Alley Boy “Pocket Full Of Money” (Feat. Young Jeezy)

Fab er klar til at udgive et nyt mixtape ved navn “The S.O.U.L. Tape”, og i den anledning har han teamet op med Ryan Leslie og Ne-Yo og kreeret tracket “Look At Her (Killin’ ‘Em Part 2)”. Mixtapet dropper d. 21. april.

Fabolous “Look At Her (Killin’ ‘Em Part 2)” (Feat. Ne-Yo & Ryan Leslie)

Så er Curren$y ude med endnu et track fra sit Alchemist-produceret project “Covert Coup”, som kommer til at være tilgængeligt på nettet næste tirsdag. Tracket hedder “Full Metal”. Som store fans af Curren$y er vi glade over den fantastiske nyhed, at Spitta kommer til at optræde til Roskilde Festival. Check it out!

Curren$y “Full Metal”

Nyt track fra DDS Freshman ’11 CurT@!n$ “Itz Alright”, check it out!

CurT@!n$ “Itz Alright”

Talentfulde Jill Scott er klar med et comeback og udgiver derfor et nyt album denne sommer. Som første single har hun teamet op med en anden dygtig artist, nemlig Anthony Hamilton og kreeret tracket “So In Love”, check it out!

Jill Scott “So In Love” (Feat. Anothony Hamilton)

Så er XV klar med et nyt track, og denne gang har han hivet fat i Jazmine Sullivan og Sez Batter og skabt “Famous”. Sangen kommer til at være på hans kommende projekt “Zero Heroes” og dropper nu på fredag!

XV “Famous” (Feat. Jazmine Sullivan & Sez Batter)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?