SteezinMusic: Kendrick Lamar “HiiiPoWeR” (Prod. J. Cole)

Det er et stykke tid siden vi sidst har hørt fra Kendrick Lamar, men når vi endeligt høre fra ham skuffer han sjældent. Denne gang er ingen undtagelse. I dag blev første single til hans kommende album “Section 80” så lækket. Sangen hedder “HiiiPoWer” og er produceret af hans gode ven J. Cole. Hvis man har fuldt med på DDS, ved man også at de 2 individer har skabt et stærkt musikalsk forhold til hinanden, og både Kendrick og J. Cole har indikeret at der Kendrick Lamar/J. Cole musik i vente! Her kan man ihvertfald glæde sig over hans første single “HiiiPoWer” som iøvrigt er tilgængeligt på iTunes. Check it out!

BLACK HIPPY OVER EVERYTHING!

Kendrick Lamar – HiiiPoWeR Prod by J.Cole #Section80 by TopDawgENT

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 14 apr, 2011

    Kendrick Lamar / J. Cole = 2011 Takeover http://fb.me/YFTqYEEp

HAVE SOMETHING TO SAY?