SteezinMusic: 5 stk

Så er endnu et track fra “Covert Coup” blevet lækket på nettet, og denne gang er ingen andre end DDS “Rising Star” #1 Freddie Gibbs med på tracket “Scottie Pippen”. Sangen er utrolig dope, og selvfølgelig produceret af Alchemist. Både Curren$y og Gangsta Gibbs gøre et godt stykke arbejde, men specielt Gangsta Gibbs skiller sig ud på denne joint!

Curren$y “Scottie Pippen” (Feat. Freddie Gibbs)

“Self Made” albummet er ude næste måned, og Rick Ross’ nyrekrutterede tropper Wale, Meek Mill og Pill er i fuld gang med at indspille nyt musik for hver dag der går. Denne gang har Wale og Meek Mill teamet up og kreeret et nice “switch-up” track, og man må sige at de to supplere hinanden rigtigt godt! Det lyder ihvertfald vildt dope! Tør ikke sige om sangen kommer til at være på “Self Made” albummet, men det kan man dog selv finde ud af, når albummet dropper d. 24. maj.

Wale “100Hunnit” (Feat. Meek Mill)

Nyt track fra N.O.R.E. kaldet “Stand Tall” hvor han har hivet fat i både Curren$y og Ace Hood til at medvirke på tracket.

N.O.R.E. “Stand Tall” (Feat. Curren$y & Ace Hood)

Nyt track fra Ron Browz aka “Ether Boy” og Lloyd Banks kaldet “Party Til The Morn”. Typisk Ron Browz track!

Ron Browz “Party Til The Morn” (Feat. Lloyd Banks)

Den californiske trio Pac Div har teamet up med Lloyd Banks og Maino på remixen af deres hit “Anti-Freeze”. Sangen er dope, og man burde tjekke Pac Div ud hvis man ikke rigtigt har hørt noget til dem.

Pac Div “Anti-Freeze (Eastcoast Remix)” (Feat. Maino & Lloyd Banks)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?