Concert/Event: Omarion @ Amagerbio, 22. April

Lady’s & Gentlemen. Specielt jer kvinder bliver vilde i varmen..!  J&J/Majistical/Lifted-E, i samarbejde med DDS som en af sponsorerne præsenterer: Omarion. Den talentfulde danser, skuespiller (husker du You Got Served?) og sanger, kommer og optræder for lille Danmark. Så vi, Droz Daily Steezin, anbefaler stærkt at tage ind og nyde hans showcase. Det er garanteret at lækker koreografi, en masse improviseret dansemoves, og et vel præsenteret show står for døren. Forhåbenligt præsenterer han små bidder af hans kommende album The Awakening, som midlertidigt står til at blive released i slutningen af 2011.

På trods af Omarions kompetencer indenfor forskellige retninger inden for show-business, var det igennem hans tid i B2K, han fik sit gennembrud i hollywood. Som forsanger var det ham spotlight’et var fokuseret på (Af gode grunde efter min mening). Efter et par albums med B2K, og super succesen med gruppens ørehænger Bump, Bump, Bump og gruppen splittede, igangsatte han den obligatoriske solo karriere. Hits som “O”, “Ice Box” og “Speedin”, 3 udgivet albums (O, 21 & Ollusion) er det blevet til, og det forhåbenligt kommende album The Awakening, håbes på at ikke alene at danne nye fans, men også at please de gamle Omarion elskere.

Ps. Mænd, bare rolig. Det bliver mere end Omarion, der vil stå i bar overkrop og finde et kvindelig offer, til at bump & grind på (Jeg ved hva i tænker kvinder: Mhmhm..!!). Det bliver et velorganiseret show.!

Køb Billet her: (LINK)

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Hamid Ittaouil 19 apr, 2011

    Varm op, inden OMARION – Lige her.. Droz Daily har skrevet en super artikel, hvor du kan læse ALT om omarion =)… http://fb.me/OoY6qKud

HAVE SOMETHING TO SAY?