KicksOfTheDay: 2 Stk Air Jordan 5 Retro

I år vil vi, se en række interessante Air Jordan 5 Retro udgivelser. En af de mest ventede, er helt sikkert Wolf Grey version. Vi ved ikke så meget andet end, at den vil ramme det japanske marked i maj.

For en sneaker, ved vi alle, at gul ikke altid er let. Men vi må indrømme, at den holder 110 % her. Bare hold resten af ​​outfittet simpelt, og på med the yellow sneaks.. Så er, der ingen tvivl om du vil være festens midtpunkt! De kan købes her, men siden er på japansk, så jeg har ikke rigtig nogle ideer om det er muligt, at få dem hvis man bor i Danmark.. ellers må eBay være din ven.

Se mere efter jumpet!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. 最高級 注目 on 04/11/2013

    I am not sure where you are getting your information, but good topic.

    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.

    Also visit my web site; 最高級 注目

HAVE SOMETHING TO SAY?