Mixtape/Free EP: Self Scientific “Trial Of The Blackhearted”

Så er der god musik til ørene. Duoen Self Scientific bestående af DJ Khalil og Chace Infinite har lavet en fri EP til alle deres fans, og den er derfor også tilgængelig på nettet. Sidst duoen havde en udgivelse var i 2005 med albummet “Change”. På “Trials Of The Blackhearted” gæster nogle rappere som specielt har beundring på DDS, nemlig Freddie Gibbs og Big K.R.I.T. Udover dem gæster andre L.A. rappere, Game og Krondon samt Talib Kweli også på EP’en. Det er dog ærgeligt at duoen aldrig har formåede at bryde rigtigt igennem som gruppe. Der må man sige at DJ Khalil har haft mere success som producer. Hvis man ikke skulle vide det så har DJ Khalil faktisk produceret for de aller største, og har produceret størstedelen sammen med Just Blaze på Eminem’s seneste album “Recovery”. Så skal man selvfølgelig ikke glemme Dr. Dre’s første single fra “Detox” nemlig “Kush”. Her “Trials Of The Blackhearted” ihvertfald, check it out!

Download


No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?