SteezinNews: Eminem & Royce Da 5’9″ “Bad Meets Evil”

I dag blev der offentliggjort en meget glædelig nyhed. Eminem og Royce Da 5’9″ har teamet op og er klar til at udgive deres projekt “Bad Meets Evil”, som ellers var sat til at blive udgivet i slutningen af 90’erne, men blev aldrig til noget på grund af nogle komplikationer i mellem de 2 parter. Dette ledte desværre også til en beef mellem Royce og D12, men heldigvis formåede man at squash den og komme videre. Dog så Royce aldrig den opblomstring, som hans Detroit-kompagnion Eminem har oplevet.

I dag står Royce dog i en helt anden situation efter at have skabt gruppen Slaughterhouse sammen med Joe Budden, Joell Ortiz og Crooked I. Gruppen blev nemlig for nyligt officielt den første signing, af en ny generation af artister hos Shady Records. Dette har så medført at Royce og Em også er begyndt at hænge mere ud med hinanden, både udenfor studio men sandeligt også i studiet! Her er hvad de 2 rappere hver især havde at sige om projektet.

Eminem: “Royce and I started hanging out again and inevitably that led us back into the studio. At first, we were just seeing where it went without any real goal in mind, but the songs started to come together crazy, so here we are.”

Royce Da 5’9″: “I’m excited to see this project come to fruition, considering the long lapse in time between when we worked before and now. We had a blast doing it and we just hope everyone enjoys it while we’re working on the ‘Monster’ that will be the Slaughterhouse album. #TeamShady”

EP’en er sat til at blive udgivet d. 14. juni igennem Interscope Records, og har bl.a. bidrag fra Mr. Proter, Havoc, DJ Khalil og Bangladesh indtil videre. Jeg er sikker på at dette projekt kommer til at være en success, og kommer til at overgå Kanye & Jay-Z’s “Watch The Throne” og Lil Wayne & Drake’s projekt når det engang kommer ud.

Royce Da 5’9″ & Eminem “Bad Meets Evil”

Royce Da 5’9″ & Eminem “Rock City”

Royce Da 5’9″ & Eminem “Scary Movie”

Royce Da 5’9″ & Eminem “Echo”

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 26 apr, 2011

    Eminem og Royce Da 5’9″ har teamet op og er klar til at udgive deres projekt “Bad Meets Evil” http://fb.me/LS6zG0CJ

  2. Pingback: Video: Producere Snakker “Bad Meets Evil” | DrozDailySteezin.Dk 3 maj, 2011

    […] fundet ud af, gør Em og Royce sig klar til at udgive deres forholdsvis “gamle” projekt “Bad Meets Evil” d. 14. juni. I anledning af dette, har MTV været rundt og snakket med diverse producere som kommer […]

HAVE SOMETHING TO SAY?