NBA: DDS Hoops “Playoff Edition – Bring The Rain!”

Efter utilgivelig lang ventetid er DDS Hoops tilbage, så flæk dig ned i en stol og få dig en dosis tiltrængt NBA!

Vil gerne til at starte med ved håndsoprækning at spørge; hvor mange af jer havde troet at Dallas ville nuppe begge kampe mod Lakers i Los Angeles? Hvor mange af jer havde regnet med at Atlanta ville smække døren i for Orlando og at Memphis ville vise San Antonio og Duncan at de er over sidste salgsdato? Det har været en sand fornøjelse at følge slutspillet indtil videre og festfyrværkeriet er langt fra færdigt endnu. Her er DDS’s take på hvad der er sket op til nu og hvad du skal glæde dig til:

Læs mere efter jumpet…

Derrick Rose – Chicago Bulls:

Jeg tager den sidste hat af for Derrick Rose. Er imponeret over hans MVP-sæson, men man skal have et hjerte af is hvis man ikke bliver en lille smule stolt og rørt over at en så ung mand (yngste MVP-vinder nogensinde), takker sin mor på den måde under pressekonferencen (4:44):

Foruden Rose blev der uddelt tre titler mere mens vi har været væk. Et stort velfortjent tillykke til Lamar Odom, Los Angeles Lakers, (6th Man of the Year) og Tom Thibodeau, Chicago Bulls, (Coach of the Year). Sidst men ikke mindst et kæmpe tillykke til “Must See B.G.” himself Blake Griffin, som enstemmigt vandt Rookie of the Year. Her er 214 grunde til hvorfor:

Quick Questions:

Synes i det er korrekt at give Ron Artest  karantæne for hans nedlægning af J.J. Barea?

Synes i at Charles Barkleys golfsving er blevet bedre…. eller? :D

From way back:

For nylig:

Er i enige med os i at Zach Randolph i øjeblikket er den bedste power forward i NBA? Sæt en stor mand på ham. Sæt en lille og hurtig mand på ham. Sæt flere mænd på ham. Det er ligegyldigt. Manden er ikke til at stoppe. Hvis i mener vi er helt ved siden af så fyr en kommentar af, for så ved i noget vi ikke ved.

Hvem er den bedste scorer i NBA idag af Durant, Carmelo eller Nowitzki? Durant vandt scoringstitlen igen, og Nowitzki er en 7 fod høj skytte som ligaen aldrig har set før, og som gør det slemme ved Los Angeles i øjeblikket. De sidste to år har Carmelo båret den uofficielle titel, men spørgsmålet er om han stadig har den? Til hans forsvar nåede han lige at vise Boston hvad de kan vente sig i næste sæson i game 2, hvor han brændte dem for 42 pts:

Must-see events coming up:

Lakers must-win kamp mod Dallas, i Dallas vel og mærke. De skal forsøge at stoppe Dirk Nowitzki, hvilket de ikke har magtet indtil nu. De skal gøre det uden Ron Artest og med et hold i opløsning. Forvent en MONSTER-kamp fra Kobé som elsker fjentllige omstændigheder, men spørgsmålet er om det er nok. Gasol har været en skygge af sig selv og Odom er tydeligvis frustreret. Og så er der lige det faktum at Dallas er uhyggelige i øjeblikket. De har ganske enkelt løftet deres spil til et nyt niveau og er som forvandlet. Det ville ikke overraske os hvis Dallas kører hele vejen mod finalen hvor enten Heat eller Bulls venter. Det ville heller ikke overraske os hvis Grizzlies overrasker hele verden og går i finalen. Intet over de næste to runder vil overraske os efter en af de vildeste 1. runde i lang tid. Den har ikke haft en serie som fx. Boston og Chicago for to år siden, men bredden i år, og den rå talentmasse som alle holdende har haft, og stadig har, er ikke til at overse. Indiana pressede Chicago til det yderste selvom de kun vandt en enkelt kamp. New Orleans viste kæmpe hjerte, hvor Chris Paul fik vist verden at han stadigvæk er en af de allerbedste på sin position. Atlanta stoppede Superman og Boston gav New York noget at tænke over. Thunder punkterede Denver Nuggets og Portland røg ud til et brændvarmt Dallas-hold. Som fan har det været lækkert at se de unge hold brilliere og spillets bedste spillere rejse sig og forsøge at løfte deres hold i modvind. Det eneste minus er kun at vi nu skal til at høre på Drux og på hvor gode Dallas er. God help us all ;-)

Chicago-Atlanta serien er underholdende men går uden de store problemer til Chicago ved mindre Joe Johnson og Crawford går helt amok. Chicago tager den 4-2 og skal enten møde Boston eller Miami i eastern conference finalen. Boston står med ryggen mod muren efter de forbipasserede chancen for at “stjæle” en mod Miami i kamp 2. Miami gjorde til gengæld det de skulle. De vandt deres hjemmekampe og står med det ene ben i øst-finalen mod Chicago hvis de kan nuppe en oppe i Boston. Det er et stort HVIS, for Boston har en af de bedste hjemmebaner og en række spillere som har stået i situationer som denne før. Får de Shaq tilbage, hvilke rygterne lyder på, kan de være helt umulige for Miami at dæmme op for. Får Boston selvtillid efter to vundne kampe er serien igen helt åben. Som sagt, “en serie starter først rigtigt når et hold har vundet ude”. Efter det udsagn er Boston-Miami serien den eneste serie der ikke er startet endnu. Se med nu lørdag aften i det næste kapitel i “tronskiftet i øst” starring Wade og Lebron overfor Pierce, Garnett, Allen og Rondo!

SÅ DU DET!

Brandon Roy is back! Portland blev godt nok slået ud, men game 4 og 4. quater tilhørte en mand som har været så grueligt meget igennem. Det var suverænt at se, og man kan ikke andet end at føle med manden, som har overkommet så mange alvorlige skader og så launcher sig selv tilbage på verdensscenen på den måde:

Top dunks fra første runde!

Memphis Grizzlies skrev historie ved at komme videre fra første runde. Ikke dårligt uden Rudy Gay.

Det var det for den her gang. Nyd slutspillet og den danske sommer!

Peace

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?